♥ ♥Follow Gue♥ ♥

Eeeeeerrrrgggghhhh

Geram nyer aku dgn 2 ekor tu!!!!!!!!!!
X hbis2 nk BUSYBODY!!!!!
Xpe2...
Mse nie die buat BUSYBODY...
Die blum thu lg ape aku akn buat dekat 2 ekor tu...
Nmpk jer baek aku nie..
Pkai tdung besar<sederhane>,
Tapi aku jgak ade prasaan!!!
Sedap2 jer nk ngumpat n kutuk aku!!!!!!!!
Aku benci 2 EKOR tu!!!!!!

YES!!!!

YYYYYYEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYY!!!
Aku leh lupekn die!!!!!!!
YYYEEEEYYYYYY!!!
Hppy 'bebenor' aku nie!!!!
Spe xhappy klau impian aku dh tercapai..
Agk agk ea ape aku buat utk lupekn SI DIE??
Pndai r pkir sndiri..
Paling MUDAH skali nk jwb...kikiki

Sedeyh~~

Aku rse bersalah dekat kwn aku...<3A1>
Tp aku xthu knp...
Aku rse aku xde plak rmpas 4we die...
Xde lak aku ckp dgn die...
Haiya~~
Tp aku pling benci kwn die,SI BENGAP dgn SI PENYAGAT!!
Xhbis2 nk BUSYBODY  sal aku....
UURRRRRRRRGGGHHHHHH!!!!
Benci!!!!!!!

Rase Bersalah~~

Aku dgn bez fren aku sgt rse berslh sbb aku n bez fren aku buat slh dgn cg.Winarti<Sain>
Haiyaaa~~
Aku rse sedih lak tengot cg krn mate die nk merah mcm nk nngis...
Aku ptut kne mrh...
Wlau mcm mne skali pom aku tetap sygkn cg..
Bkn cg Saain sorg tp cg laen pom...

Benci!!!!!!

Aku paling benci SI BENGAP!!!!
Die cbuk psal blog aku 2 apsal!!!
Aku thu r die cantik tp bg aku die paling HODOH skali??
Knp??
Krn die lh pompuan yg aku xske dr die msuk skul FORM 2..
Smue budak 2A1(THUN LEPAS),duk kutuk die...
Tp xthu lah ape SI BENGAP bomoh kt dieorg!!!
Aku x dhge sdikit pom nk kwn dgn die!!
Aku pom xde mse nk amek berat psal die!!
Aku cm amek berat hal aku m my fren!!
Die kwn aku tp juz FREN FB!!
Xlebih dr 2!!
Aku jge benci SI PENYANGAT!!!
Die cme thu mengate org!!!
Die xsedar yg die 2 x lah sempurne sgt!!!
Urrrrgggggghhhhhhhhh!!!!
Geram benar aku...
Wlaupom aku BENCI die,xde r aku hipokrit!!
Aku paling kasihan kn kwn-kwn aku..
Xleh r bgthu nme die...
Tp yg pasti die x BUSYBODY cm SI BENGAP n SI PENYANGAT!!!
Wlaupom die 1 gang..
Tp 2 ekor 2 sje r yg paling aku MENYAMPAH!!
Hbis 3A1 thu psal blog aku!!
Mulut tempayan nye adlah SI BENGAP!!!
Wlaupom aku benci die!!!!Tp aku x ade ah mengtuk depan kwn2 aku!!!
Uuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhh

Nguaaaaaaaaaaa~!!!!

Tolonglah....
Ubati hati aku yg dh luke nie...
Aku mohon...
Setiap kli aku tengot gmbr SI SWEET nie...
Mkin aku rindu n sakit...
Mne mgkin aku nk mcj n kol die...
Klu die sendiri lyn aku...
Klau die lyn aku tp xke aku...2 kire baek dh...
Die cme lyn n mcj kwn aku jer...ATEH...
Nguaaaaaaaaaaa~~
Ya ALLAH..
Knp engkau msih x perkenankn doa aku..
Aku nk sgt LUPE kn SI JEJAKE @ dipnggil glaran SI SWEET!!!
Aku nk sgt LUPE kn die!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaarrrrrrrgggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

Renungan~~

Sudah banyak aku menipu,membuat dose...
Dulu aku rampas pkwe org...
Pakwe Kwn baek(Zati) aku sndiri plak 2...(DULU)
Aku menipu kpd Ex pakwe aku...
Aku maki org...
Skrg aku ske dekat org yg dh berpunye..(XTHU)
Alahai...
Skrg aku nk lpekn SI JEJAKE 2..
Dgn couple dgn AIMAN...
Aku rse bersalah nk maenkn prasaan die...
Tp aku rse prg laki xkesah kn...
Tp xsmue laki cm2....
How I gonna do????!!!!!

Bosan!!!!!

Bosan nyer...
Knp aku bosan sgt nie!!!!!!!!!!
Haiya!!!!!!
Aku happy sgt xdi aku dpt tengot gmbr SI JEJAKE khemah dlm FB...
Kikiki..
Aku ingat nk curi gambar n upload dlm BLOg..
Tp aku rse takut rmps hak org...
Aduhai...
Xpe r...
Laen kli aje lah...

Haiyaa~~

Mummy bebel sudah............
Aku asyik beli novel..
Biase r..
Pompuan...
Mesti nk mengisi mse lapang...
Hbis fon aku mummm aku ambil...tp xpe lah..
Mummy aku nk buat yg terbaek utk AKU!!
Kikiki...
I always LOVE u mummy...100%

Sedeyh...

Aduhai...
Sedih sgt aku bce novel xdi...
Sepasang suami isteri pd mulenye hidup bahagie..
Tp sbb kak si suami nk sgt klurge adek die hancur,die snggup fitnah..
Si suami nie lak pi caya sgt dekat kak dia...
Nguaaaaa~~
Si isteri nie asyik kne pukul,tampar,sepak n mcm2 ag r...
Smpai aty org laki nie..
Org laki mmg KEJAM!!!!
Xde cre laen ker nk buat!!!
Klau aku dpt laki cm2...
Compem aku dh larikn diri!!!
Aku hrp aku dpt suami yg baek...
Ish...Ape aku melalut nie!!!
PMR n SPM xtempuh lg...
Dh gatal nk NIKAH!!!
Haiya!!~~

My Name in Japenese





That is my name...
Kikiki

KIKIKI!!!

Aku kn sedih sbb aku kn xde org laki syg!!!
Lpas 2 "adek" aku ckp 'ye ker??'
Aku ckp 'Ha'ah lah..'
Adek aku ckp'Hbis daddy bkn laki ker yg syg kak Nisah'
KIKIKI!!!
Kecik2 dh pndai menjawab...
Haiya~~
Semalam aku nk sgt mcj dgn SI JEJAKE aku minat..
Tp aku tkut die x bls @ aku tkut rmpas hak org...
Aduhai~~~
Mmg bosan sgt xde die...
KIMI DOLAH lak mesti mix kredit dgn aku..
Ish!!
Xkn lah mak die xkasi duit utk top up!!
Laen kli xpyh r beli fon...
Klu xde duit nk top up...
KIKIKI...
Jhat aku nie...

KLASKU!!

Knp lah org kate aku ade skandel dgn budax klas aku...
Aku cme ske kn SI JEJAKE 2 sorg..
NOT budax klas aku!!!
Haiya~~
Xkesah r...
Yg psti aku rse selese kwn dgn budax seklas dgn aku..
Tp xde LOVE each other ea...
KIKIKI..
Aku terase sedih lak dgr lagu "Saat Terakhir"..
Hehehe..
Aku skrg kn xde 4we...
Lgpom yg SI JEJAKE yg aku minat...
Xske kn aku...
Kwn baek aku ckp die skekn kwn PRS aku..
Kesian aku kn...
Spt TEPUK TANGAN SEBELAH TANGAN...
Mcm slh jer ayat aku nie...
Xkesah r...
Yg pasti ini x dipnggil CINTA ALLAH...
Hbis cinte ape?
Aduhai...
Susah lah klau ade perasaan kn...
InsyaALLAH...
Aku akn dpt lelaki yg lebih BAEK drpd SI JEAJKE nie..
PASTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kebosanan!!

Haiya~~
Bosan!!!
Asyik bke Facebook..
Asyik buke Twitter...
Asyik buke Yahoo Messeger..
Asyik buke Camfrog...
Bosan..
XDE yg sesuai utk chatting...
Kebosanan...

Geram!!!

Knp r aku xleh lupe sgt die!!!
Setahu aku die x ske kn aku!!!!!!!
Hanisah!!!!!!!!!!
Plezzzzzzz!!!!
Lupekan die...!!!
Die x ske kn akuu!!!
Sedar r diri sendiri!!!!!!!!
ERGGGGGGGGHHHHHHHHH!!!!!!!!!!
Aku BENCI perasaaaaaaaaaannnn iniiiiiiii...

Takdir~~

Alahai~~
Aku demam,selseme,N batuk~~
huhuhu...
Sekse..
Tp ALLAH nk bg aku sakit spy alu ingat akn DIA...
Aku rse rindu sgt dekat SI JEJAKE 2...
Aku yakin ALLAH ingin mnenunaikan ape yg aku hajati..
Aku ingin sgt lupekan die...
YA ALLAH,
Tolong buangkan PERASAAN syg aku nie pd si die..
Aku memohon kpd MU...
Hanya ENGKAU lah aku bermohon...

Sepatut nyer...

Aku akn buat sesuatu!!!!
Utk hilangkn perasaan GILER nie..
Aku kne cepat sedar spe aku!!!
Aku nie x lyk utk die!!!
Aku akn cepat2 hilangkn perasaan ini!!!!
Ya ALLAH...
Tlglh aku..
Jgn jumpekan aku di sekolah....Aku MEMOHON pd MU...
ENGKAU sje lah yg aku "MOHON"..
Hilangkan PERASAAN ini

Nguaaaaaaaaaaa~!!!!

Bile lah nk henti persaan aku nie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aku mkin rindu die~!!!!!!!!!!!!!!!!
Tp aku dh janji xkn mcj dgn die...
Klu x die serang aku n malukn aku.......
Klu aku xdpt die pom....
Aku cme dpt lihat die dr jauh pom dh ckup...
Sedeyh aku~~!!!!
Mcm mne r aku nie!!~~
ERRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH!!!!
Aku benci PERASAAN ini~~!!!!!!!!!!!!!!!
=(

Nk Nanigs~~

Nguaaaaaaaaaaaa~~~
Sedeynyer..
Aku xdpt lg mcj dgn SI DIE..
Ini krn org mrg aku mcj dgn SI DIE...
Aku fhm krn org pompuan 2 pom skekn SI DIE...
Alahai..
Apa punye nasib..
Kwn aku skrg dh lpekn aku..
Aku skrg kwn dgn pompuan seklas dgn aku.."ICIK"..
Jujur aku ckp aku dlu ske kutuk die..
skrg die lah pendengar luahan aku...
Aku nk mix maaf kt die tp aku TAKUT..
Prsaan rse bersalah pom ade...
Die lah nsihat aku jgn mengalah..psal CINTA n perasaan GILER aku nie..
Pasti SI LELAKI nie kte aku nie GILER..
Sbb 1 bulan yg lalu,aku menyatakn CINTA ku pd die..
Nguaaaaaaaaaa~~
Tp slame nie xde plak die mrh n xbls mcj aku??
X mgkin die ske aku..
Aku nie xcntik...

Sedeyh~~

Mesti orang kate aku nie gile bayang,bodo,xreti malu..
Aku xthu nk buat cmne dgn perasaan aku nie..
Aku amat ske kn die..
Tp xmgkin aku nk akj die kapel walhal die terang2 xske kn aku..
Aku hrp hilang lah perasaan ini secepat mgkin...Q
Aku xnk krn perasaan "GILER" nie merosakkan aku..
Mak aku ckp perasaan ini ade 2..
Samaada nafsu @ suci...
Aku xthu yg mne 1...
Aku hrp klau si DIE dh ade mkwe..
Spy aku dpt LUPEkn SI DIE
Aku nk die bhagie...
Aku akn syg SI DIE drpd "JAUH"...

Kne Kenal Saye Dlu...

i'M jUsZ SiMpLe GuRlZ**
♥ gOtHCz n pUnxiEz**
♥ aNyTiN sImPlEzZ~~
(^_~)
%~~UnDeR 18 yAwW~~%

NtAh R.. nk AwW.. CeQ SnDrIi.. huhuxs~~
^_^

.....♥#########♥
.....♥#############♥
...♥###############♥
..♥#################♥..................♥###♥
..♥##################♥..........♥#########♥
....♥#################♥......♥#############♥
.......♥################♥..♥###############♥
.........♥################♥################♥
...........♥###############################♥
..............♥############################♥
................♥#########################♥
..................♥######################♥
....................♥###################♥
......................♥#################♥
........................♥##############♥
...........................♥###########♥
.............................♥#########♥
...............................♥#######♥
.................................♥#####♥
...................................♥###♥
.....................................♥#♥
.......................................♥
.......................................♥
.....................................♥
...................................♥
.................................♥
..............................♥
............................♥
.........................♥
......................♥
..................♥
.............♥

Bahasa Mandarin~~

Mari kita blajar bahsa mandarin..ayah aku bru ajar..



zhe'= ini
na' =itu
shi' =ialah
ba'ba =ayah
ma'ma =emak
ge'ge =abang yg tua
jie'jie= kakak yg tua
di'di =adik yg bongsu lelaki
mei'mei =adik bongsu perempuan
pengyou =kawan
wo' de= saya punya
ni' =awak
ni' de =awak punya
wo =saya
ta' de= dia punya
women= kita
women de =kita punya
nimen =kamu
nimen de =kamu punya
tamen= mereka
tamen de =mereka punya

contoh ayat
Itu ayah saya.Namanya Ali
na' shi wo de ba'ba.ta' de jiao Ali..:-)
>